Про це він розповів на своєму каналі.

«Дивлячись, до речі, на той самий контрнаступ, можна це охарактеризувати тільки декількома словами: те, що у рашистів закінчуються буряти. Ця нісенітниця, яка називається референдумом, а насправді це псевдореферендум, нічим іншим не є, ніж спробою, і справжньою метою є загальна мобілізація», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, росія на фоні проведення референдумів на окупованих українських територіях хоче оголосити загальну мобілізацію, щоб змусити ще більше чоловіків гинути на війні заради імперських амбіцій путіна. Олександр Качура наголосив, що зараз росії потрібна мобілізація, адже чисельність армії стрімко зменшується. Однак для проведення мобілізації потрібно створити вагому причину.

«Вони (російська влада – Ред.) начебто скажуть, що це вже їхні території, і потім своєму народу зможуть пояснити, чому повинні їхні діти, їхні чоловіки йти помирати», - зазначив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни проти путінської мобілізації: у прокуратурі вже обіцяють 15 років за ґратами.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Олександр Новохатський повідомив, чи помітили росіяни зміну у свідомості українців.