Про це він розповів на своєму каналі.

«У якійсь новій реальності ми живемо. Виступив путін, сказав, що оголошує часткову мобілізацію, 300 тисяч десь хоче набрати військових. Ну, подивимося, що це буде. Я хочу просто проаналізувати, як зустріла Україна цю новину», - наголосив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, українці зустріли виступ путіна з гумором, у соцмережах почали поширюватися фотожаби, анекдоти, тобто українці просто посміялися з заяви президента росії. Павло Себастьянович наголосив, що, навіть незважаючи на мобілізацію у росії, Україна переможе, адже у нас є потужний бойовий дух.

«Тобто путін розсмішив Україну, ніхто не боїться росію. Звичайно, є безліч людей, які серйозно намагаються аналізувати, скільки нам поставили зброї, чи вистачить нам зброї. Але на сьогодні ось цей бойовий дух, який є і в армії, і в громадянському суспільстві, він такий, що стає зрозумілим, що неможливо перемогти Україну», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура повідомив, чому окупанти хочуть якомога швидше провести референдуми.

Також Знай.ua повідомляв, що окупанти завдали страшного удару по центру Донецька: попали в ринок, тіла розкидані просто неба.