Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Генерал Залужний розбив армію, яка в сотні разів сильніша за нього і більша за нього, при чому з мінімальними втратами, він це зробив хитро, розумно і швидко, швидко вдарив, хлопок був сильним, якого вони не очікували. У нього терпіння вичікування цього моменту є», - зазначає Гаррі Табах.

На його думку, генерал Залужний та його оточення – це грамотні воїни, які воюють за свою країну. Тому, констатує військовий, варто прислухатися до їхніх прогнозів та оцінок, також це підтверджується тим, що сьогодні відбувається на фронті.

«Якщо українцям дадуть зброю, яка потрібна для перемоги, наступальну зброю, важку зброю, то ця війна закінчиться дуже швидко. Якщо Україна матиме 100 HIMARS, якщо Україна матиме 1000 танків, 3000 гармат і штурмовиків з 500, ця війна закінчиться дуже швидко», - пояснює Гаррі Табах.

Гість програми вважає, що тривалість війни багато в чому залежить саме від постачання зброї та того, коли нарешті повноцінно запрацює лендліз, про який почали говорити ще у травні. Крім цього, додає він, ті ж самі HIMARS теж ламаються, це військова техніка і вона не вічна, її регулярно потрібно замінювати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, якими будуть результати мобілізації у росії.

Також Знай.ua писав про те, що військовий експерт розповів, чи падає в росії довіра до путіна після поразок армії рф на фронті.