Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Звичайно, враховуючи те, у якому стані опинилася наша держава, тут постають питання того, коли закінчиться війна, із яким підсумком закінчиться війна, із якими плюсами чи мінусами вийде Україна з цієї війни і чи зможе реалізувати те вікно можливостей, яке відкривається перед нашою країною», - повідомив Тарас Загородній.

За словами політтехнолога, багато речей змінилося під час війни, зокрема раніше мало хто знав про Україну, а тепер про неї говорить весь світ, раніше не розуміли, чим українці відрізняються від росіян, однак тепер це питання остаточне вирішене. Також, як наголосив Тарас Загородній, через війну Україна мобілізувалася, народ об’єднався заради спільної перемоги.

«Взагалі я скажу, Україна ледь не вперше у своїй історії не воює на декілька фронтів, у нас один фронт, і він зрозумілий, і надійний тил, який теж зрозумілий. Українці ледь не вперше за останні 400 років не обстоюють інтереси імперій, а обстоюють власні інтереси», - додав Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, на росії масова втеча чоловіків: окупували усі аеропорти, на дорогах затори.

Також Знай.ua повідомляв, що підприємець Павло Себастьянович розповів, як путін розсмішив українців.