Про це він розповів на своєму каналі.

«Що робити людям, яких сьогодні мобілізують (у росії – Ред.)? Ось кажуть, що вони ж у безвихідному становищі, їх змусили йти на фронт, а як ти вже ухилишся. Ви знаєте, сім місяців вони (росіяни – Ред.) розповідали: Ну що ж нам, на амбразуру кидатися, на вулицю виходити? Нас одразу просто за це посадять. Що ж нам зробити? Ми нічого не можемо, ми не можемо зупинити війну». Ось так говорили ці люди», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, багато людей у ​​росії говорили, що не можуть зупинити війну, мало хто виходив на вулиці, переважна більшість говорила: «А ми нічого не можемо зробити». Саме тому, як наголосив Михайло Шейтельман, на Заході часто можна було почути, що це війна путіна, а не росіян. Але історія з мобілізацією повністю змінює ситуацію.

«Це стає війна росіян. Розумієте, після того, що ці росіяни ось мобілізовані, ось ці мільйони людей прийдуть на фронт, і після цього вони (люди на Заході) розповідатимуть, що це війна не росіян, а війна особисто путіна, бо у них (мобілізованих росіян – Ред.) не було виходу? Тобто не було виходу, як йти вбивати? А може таки є?» – зазначив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, яка доля чекає на росіян після мобілізації.

Також Знай.ua повідомляв, що «Дон-дон» Кадиров запропонував путіну відправити на фронт співробітників ФСБ, МНС та інших структур: мріє «знести» західну армію.