Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як пояснює гість програми, для росії рішення розпочати війну проти України є історично фатальним, а путін та його команда вчинили історичні злочини. До того ж, додає він, термін «історичний злочин» набагато глибший і важливіший, ніж просто «кримінальний» чи «військовий».

«Початок війни в Україні прискорено запускає процес трансформації у самій росії. Не розуміти цього могли лише сліпці», - наголошує Андрій Єрмолаєв.

До того ж, зазначає він, видно, що ухвалюючи це військове рішення, російське керівництво неадекватно оцінювало насамперед свою країну. Зокрема, додає філософ, це видно з поразок армії рф у Харківській області, за станом самого російського суспільства після початку мобілізації, по тому, як люди намагаються втекти від призову. Він наголошує, що це свідчить про помилковість уявлення кремля про моноліт та єдність країни.

«Головна пастка, у яку потрапила росія у зв'язку з рішенням розпочати війну в Україні, саме полягала в тому, що вона перебувала в такому ж неадекватному стані щодо себе та України, як пізній Радянський Союз щодо реформ і свого реального становища. кремль не знає, яке суспільство живе у росії, кремль не розуміє, що відбувалося і сталося в Україні за роки незалежності», - пояснює Андрій Єрмолаєв.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура повідомив, що росія намагається знищити українську націю, проте їй це не вдасться.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, чи новий уряд Італії допомагатиме Україні.