Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Громада починається навіть із мінімального. Навіть в одній сім'ї, коли тільки виросли діти, – це вже міні-громада. Двоє людей – це громада, поряд живуть – це громада. Але ми запроваджуємо найголовніший термін – це «спроможність», чим вона може керувати», - повідомив Микола Сергеєв.

За словами гостя програми, громада має керувати абсолютно всіма існуючими ресурсами. Микола Сергеєв наголосив, що саме люди створюють додану вартість, вони освоюють ресурси, землі. І якщо законом передбачено, що люди можуть користуватися ресурсами, які під землею, необхідно зробити так, щоб вони могли керувати і ресурсами на поверхні землі.

«Оце треба врегулювати. Ці питання поки що не врегульовані. У нас відсутній основний закон», - заявив Микола Сергеєв.

Також він розповів, що в українській Конституції зазначено, що люди – це господарі країни, але зараз немає відповідного закону, який би міг формалізувати процедури самоврядування в державі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович розповів, на що йде путін, щоб утримати автократичний режим: «Втратив союзників».

Також Знай.ua повідомляв про монополію чи конкуренцію: Сергій Гайдай пояснив, як треба будувати державу.