Про це він розповів у блозі Олеся Донія.

Як пояснює експерт, майже всі великі корупційні схеми – це монополії. Тобто, пояснює він, якщо в економіці країни є монополія, то в такому разі багато отримує лише одна частина людей, іншій же залишається лише бідніти. За словами політтехнолога, це ціла система.

«Ми живемо в країні постійних бунтів, Майданів, акцій протесту, тому що більшість відчуває несправедливий устрій. Перед українцями досі стоїть завдання збудувати успішну державу», - підкреслює Сергій Гайдай.

На його думку, держава – це лише інструмент керування суспільним життям людей. Як зазначає політтехнолог, сьогодні ця система керування, наша держава працює неефективно і дуже несправедливо, оскільки обслуговує корупцію панівного класу.

«Успіх і справедливість завжди за конкуренцією, а не за монополією. Монополія – це завжди авторитаризм, корупція і бідність», - констатує Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, відьма-некромантка Марія Тиха розповіла, де в росії почнуть бунтувати першими.

Також Знай.ua писав про те, що Михайло Шейтельман прокоментував нове звернення путіна.