Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Це Схід – карта боротьби та одразу доблесть показує. Це бойові якути, але, дивіться, Південь теж, якісь спроби є, тут королева жезлів падає, конфлікт наростає. Це вогонь. Але й вісімка мечів, тобто їх там намагаються втихомирити», - розповідає Марія Тиха.

А ось на центр, москву, зазначає вона, випадає карта миру, тобто це баланс і нічого особливо протестного там поки що не буде. Тим не менш, міркує відьма, і до Москви ці настрої ще теж дійдуть, адже їй випали також лицар жезлів та колісниця.

«Я думаю, що до зими потихеньку почнеться локально також. Колісниця – це як рух, процес, вже створюються якісь угруповання, якісь зв'язки, якісь переговори, що робити, як правильно це робити. Тому що неодноразово, як я вже не раз говорила, москву показує у кільці. Таке відчуття, що довкола москви військові частини скрізь, москву оточують», - пояснює Марія Тиха.

Проте, констатує гостя програми, якщо люди там почнуть виходити на протести, все відбуватиметься у найкращих традиціях росії, їх можуть спокійно усунути. Тому, зазначає вона, люди і бояться, але якісь задуми щодо протестів уже є, це проговорюється, хоч і локально. Проте відьма більше схиляється до протестів на Півдні, де вже це почали жінки, та Сході, який незабаром підключиться.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тиха розповіла, як співвідносяться магія та мораль.

Також Знай.ua писав про те, що Тиха розповіла, чи вдавалося їй знайти безвісти зниклих військових.