Про це він розповів на своєму каналі.

«Ви могли спостерігати мініатюру, яка називається «Перевзування в повітрі». Але перевзувся не лише путін, а й вся росія, помінявши постоли на кирзові чоботи», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, мобілізація в росії зараз не лише часткова, а й примусова. Олександр Качура наголосив, що росіяни зараз тікають від мобілізації. Наприклад, на кордоні з Грузією охочі отримати там притулок створили 15-кілометрову чергу.

«І це не та колона танків, як у 2008 році. Тепер вони (росіяни – Ред.) не вбивати грузинів їдуть, а просити у них притулок. Ну, принаймні, це лише поки що. Але не всі там (в росії – Ред.) труси та раби, є й ті, хто хоча б щось намагаються зробити. Здебільшого це народи, які до росіян не мають жодного відношення», – заявив Олександр Качура.

Народний депутат зазначив, що в росії є народи, які не мають взагалі нічого спільного з «русским миром» і перебувають у складі росії тільки тому, що вона їхні території теж колись окупувала.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав Знай.ua, пропагандисти почали серйозно побоюватися «приєднання» українських територій до рф: «Прецедентів не було».

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман заявив, що мобілізація зробила майбутній розпад росії просто неминучим.