Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, Монголія дозволила росіянам із Бурятії та Туви перетинати їхній кордон під час мобілізації в росії. Тобто, пояснює він, Монголія визнала росіян певних національностей із певних республік своїми та заявила, що готова саме їх прийняти, інших – ні.

«Мобілізація зробила майбутній розпад росії просто неминучим. Доти такої неминучості не було. Зараз, коли мобілізація, це означає, що реально кожен росіянин бере участь у цій війні, це означає, що кожен регіон росії бере участь у цій війні», - наголошує Михайло Шейтельман.

До того ж, додає експерт, уже всім мало стати зрозуміло, що це війна не лише путіна, а й усіх росіян. Тобто, констатує він, зараз росіяни сідають у автобуси та їдуть воювати, їх автоматами не женуть, вони їдуть убивати українців.

«Отже, після війни всім їм відповідати і платитимуть вони своєю росією. Вони її втратять, це логічно. Розвалиться росія на якісь шматки», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен назвав три сценарії, як можуть розвиватися протести у Дагестані.

Також Знай.ua писав про те, що відьма-некромантка Марія Тиха розповіла, коли і чи взагалі буде новий наступ на Київ.