Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Я вже неодноразово на інших каналах 150 разів упродовж 3 місяців говорила, що так, спроба буде. Але в Київ вони не зайдуть. Багато моїх прогнозів уже справдилися: танки на Хрещатику, бої біля річки Інгулець – я про це говорила 3 ​​місяці тому», - зазначає Марія Тиха.

Як розповідає відьма, у її сні люди були у легких кардиганах, тож вона думала, що це осінь. Проте, констатує вона, осінь уже закінчується, а отже, це буде весна. До того ж, додає гостя програми, у росії пішла мобілізація, якщо проаналізувати, то зараз вони наберуть людей та спробують знову напасти навесні. Проте, констатує вона, до Києва російські війська не увійдуть та не візьмуть місто, це нереально.

«Розумієте, війна мала закінчитися вже п'ять разів, але все залежить від путіна зараз», - підкреслює Марія Тиха.

Тобто, пояснює вона, закінчення війни не залежить від США, ЄС, Ірану, Китаю чи навіть України. На її думку, або путін змінить своє мислення, або помре, але останній варіант їй маятник показав протягом 5 років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, відьма-некромантка Марія Тиха розповіла, як співвідносяться магія та мораль.

Також Знай.ua писав про те, що відьма Марія Тиха розповіла, чи вдавалося їй знайти безвісти зниклих військових.