Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, російський опозиціонер Марат Гельман нещодавно пояснив, що справжній референдум на тимчасово окупованих територіях України не провести, бо більшість жителів уже звідти поїхала. Політтехнолог має питання, чому російська опозиція взагалі про це розмірковує. Принагідно він згадує про Навального, який заявив, що Крим не бутерброд і там потрібен ще один референдум.

«Може, ви російський опозиціонер і росією займетесь, причому всі? Марат Гельман нехай займеться росією, Навальний нехай займеться росією. Може, вони там у себе хай порядок наведуть, а не вирішуватимуть, який референдум українцям проводити? Чи це вони зібралися проводити на нашій території? Тоді де ваша опозиція, ви чомусь опозицією себе називаєте, ви в чому опозиція? Ви так само лізете у справи чужої сусідньої держави», - наголошує Михайло Шейтельман.

Також він розповідає, що Макс Кац у твіттері написав про те, що російська опозиція нікому нічого не винна, особливо українцям. На думку експерта, ось українцям російська опозиція якраз винна. Як він пояснює, сьогодні росія зруйнувала в Україні приблизно на трильйон доларів різного майна, ще десь трильйон коштуватимуть компенсації росії всім фізичним і юридичним особам, а також не можна забувати про моральні збитки.

«Викрадені діти. Ви знаєте, що зараз прямо з Луганська викрадають дітей і в росію вивозять. А всього вивезено до росії 300 тисяч дітей. Вони довічно отримуватимуть компенсацію, як ви розумієте, як від німців отримують. Це ще десь трильйон. Я приблизно так порахував, 14 тисяч доларів приблизно кожен громадянин росії винен Україні», - констатує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, хто насправді розвалює росію.

Також Знай.ua писав про те, що Буряченко розповів, яку роль на початку війни відіграли органи місцевого самоврядування у нашій обороні.