Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

За словами експерта, з одного боку, остання промова путіна свідчить про його готовність до ескалації, протистояння, тобто продовження війни, звідси й мобілізація і погрози. З іншого же боку, зазначає він, путін перебуває в ситуації невизначеності, сам не розуміє, що робити далі, окрім як продовжувати війну, а вона триватиме щонайменше доти, доки існує цей кремлівський режим.

«Він постійно дорікає Сполученим Штатами, що вони щось нав’язують. Нічого подібного, просто людям, суспільству більше підходять пропозиції, ритм і той стан речей, який пропонує Захід, Сполучені Штати. А росія не може цього запропонувати, вони не можуть стати центром притяжіння навіть для людей, які розуміють російську мову. І він постійно ці відцентрові процеси посилює», - пояснює Олександр Мусієнко.

До того ж, зазначає він, путін істинно вірить, що зможе зібрати і відновити російську імперію чи щось на кшталт радянського союзу. Насправді же, констатує експерт, російський президент робить протилежні речі, що показує приклад України, що покаже приклад Вірменії, коли вона вийде з ОДКБ, що покаже ще Казахстан, Узбекистан і всі-всі інші. Внаслідок цього, попереджає він, аналогічні процеси почнуться і в самій росії.

«Розвалити росію. Очевидно, що це його одна із основних фобій, яку він боїться, і він далі продовжує про це говорити, але розвалює росію своєю недолугою, абсолютно непродуманою і невиправданою політикою сам путін. Сам він це робить і ми стали свідками цього», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, що мобілізація призведе до розвалу росії.

Також Знай.ua писав про те, що відьма-некромантка Марія Тиха розповіла, де в росії почнуть бунтувати першими.