Про це він розповів на своєму каналі.

«Крим – наш, тобто ми не переглядаємо кордони 1991 року. На якій підставі він (Ілон Маск – Ред.) вирішив, що росія віддала Крим Україні? На підставі того наративу, який просувають росіяни. Тобто ось це, що Хрущов віддав. Україна підняла цей Крим, зробила його родючим, і туди воду провели, і електрику, індустріальне ядро ​​там створили. Це все робилося в Україні», – повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, Ілон Маск просто взяв та вирвав подію з історії, зовсім не розібравшись у ситуації. Павло Себастьянович також підкреслив, що Україна має у відповідь росії створити свій чіткий наратив, що Україна – це цивілізація, яка давно існує на цій території, і не готова торгувати своїми землями.

«Ось цей має бути наратив, що ми – цивілізація, і ми на своїй території головні, ми будуємо тут майбутнє. І ось зараз в України нарешті з'явився шанс побудувати свою сильну державу», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіян може стати на півтора мільйона менше через путінську могилізацію, і це лише за рік.

Також Знай.ua повідомляв, що науковиця Олена Скоморощенко пояснила, чому після 1991 року українцям не вдалося досягти щасливого майбутнього.