Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми, копаючись весь час у проблемах, які існують у нашій країні, не помічаємо ось найголовнішу, глобальну проблему, яка у нас існує. Це те, що нам дісталося у спадок від Радянського Союзу, це формулювання права, правової системи, де право – це воля панівного класу. Тобто, право передбачає те, що нав'язав правлячий клас», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, начебто це нормальна ситуація, коли хтось переміг і диктує свої умови, але так не працюють демократії. Право, як наголосив Павло Себастьянович, - це має бути воля народу, а не панівного класу, тобто всі суперечки мають вирішуватися справедливо.

«І ось це ось право, вільне право, природне право, право людей і має бути у демократичній країні. Тобто ми повинні, всі люди, виявляти свою волю, і ця воля проявляється в законах, за якими ми живемо. Тобто ми всі маємо бути згодні із законами, які формалізовані», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, науковиця Олена Скоморощенко пояснила, чому після 1991 року українцям не вдалося досягти щасливого майбутнього.

Також Знай.ua повідомляв, що Пенсійний фонд повідомив, за яких умов можна отримати додатковий стаж.