Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«А росію я почав розуміти й розуміти, що там відбувається, коли ми в українському барометрі встановили, принаймні, для себе, що таке Україна. Україна – це воля. І от коли ми почали оцю волю підкладати в усе, що нас оточує, і найцікавіше, що все, що нас оточує у цю волю вкладається дуже легко, елементарно, тільки тут я почав розуміти, що таке росія», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, росії не вдається виявити свою спільність і проявити спільнотність, у сучасних російських реаліях це взагалі штучні речі. Саме тому, як наголосив Олександр Новохатський, у росії не поширене таке поняття як волонтерство, і навіть під час війни волонтерів там виявилося зовсім небагато.

Також Олександр Новохатський розповів, що в Україні, на відміну від росії, волонтерство дуже підтримується народом, хоча зародилося воно теж досить нещодавно.

«Це не таке недавнє явище в Україні, як іноді здається на перший погляд. Тому що вперше ми побачили волонтерів як силу і як потужний якийсь прояв тільки в 2013-2014 році», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, російський генерал посварився з Кадировим: шукають винних та гризуться між собою.

Також Знай.ua повідомляв, що Сергій Хлань розповів, чи зміняться дії ЗСУ після псевдореферендуму.