Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Наші Збройні сили і не прискорюються, і не сповільняються, а діють абсолютно тактично, діють згідно зі своїми планами та згідно зі своїми розрахунками. І будь-яке псевдодійство на це впливати не буде», - заявляє Сергій Хлань.

На його думку, путін поспішав із цим псевдореферендумом і цією анексією саме для того, щоби трохи переломити інформаційну картинку. Зокрема, зазначає політик, останніми тижнями паніка серед росіян і паніка серед колаборантів на окупованих територіях вже зашкалювала, вони шукали шляхи відходу, думали, як їм швидше тікати.

А відтак, констатує він, нашвидкуруч розгорнута програма псевдореферендума трохи вселили в них певний оптимізм. За словами гостя програми, вся ця підготовка, проведення псевдореферендуму, дійство в кремлі підняли дух у колаборантів, їм дали надію, що начебто все ж таки вони тут будуть довго і будуть довго керувати, але виявилося не так, як вони хотіли.

«Збройні сили України показали, що плани ніхто не змінює і міняти не буде, і деокупація буде тривати, і контрнаступальні дії будуть тривати. Вони просто в необхідний момент почали розгортатися більш потужно. І я впевнений, що жоден псевдореферендум, жодне псевдодійство не буде впливати ніяк на деокупацію нашої рідної землі, на звільнення України від загарбників», - констатує Сергій Хлань.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи можуть сьогодні війська рф утримувати величезну лінію фронту.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як скоро ЗСУ повністю звільнять Харківську область.