Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

Як зазначає експерт, після вдалих контрнаступальних дій українських підрозділів на Харківщині, де вдалося дуже стрімко звільнити велику частину окупованих території, тенденція йде до , що область буде звільнена повністю. Окрім того, додає він, українським силам вдалося звільнити Лиман і населені пункти довкола, відповідно, зараз вони під контролем ЗСУ та української влади.

«Це привіт, звичайно, тим, хто в росії в бункері і хто розповідає, що буде російський прапор і що території будуть належати росії. Раджу декому іноді дивитися на карту і дізнаватися про хід справ, перш ніж робити такі висновки», - заявляє Олександр Мусієнко.

Він розповідає, що після того, як ЗСУ витіснили російські війська з харківського напрямку далі на Схід, вони були вимушені зайняти оборонні рубежі в Лимані. Тим не менш, констатує експерт, бої закінчилися перемогою українських військових, вони знищили позиції ворога, створивши фактично оточення, із якого намагалися прориватися залишки 20-ої армії.

«20-а армія брала участь у боях практично від початку повномасштабного вторгнення російських військ, але зараз можна сказати, що її боєздатне угрупування практично припинило існування внаслідок багаторазових поразок, яких зазнавала від українських військ на території України. Можна тільки підсумувати, що туди вслід за 20-ою армією всім російським арміям і дорога. Нічого було до нас іти з війною», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко розповів, яку роль на початку війни зіграли органи місцевого самоврядування в нашій обороні.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, що Монголія вже окреслила сферу своїх інтересів на карті рф.