Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Ми маємо людей, які живуть на певній території, вони себе називають українцями. І саме ці люди є гарантом існування державного утворення, саме ці люди повинні взяти на себе відповідальність за порядок у тому просторі, який вони займають своїм життям», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами політичного аналітика, всі українці повинні усвідомити, що вони – господарі на своїй землі, і тільки від них залежить майбутнє їхньої держави. Олександр Новохатський наголосив, що це складний процес, але необхідний для того, щоб на території країни можна було гарантувати існування свого порядку.

«І от коли я розумію, який порядок мені потрібний, тоді починається державне утворення, тоді починається механістичне утворення з людей і яке служить людям, яке ми називаємо державою. Це механізм регуляції стосунків. Українці ще не пройшли цей шлях», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів, коли в Україні зародилося волонтерство.

Також Знай.ua повідомляв, що українцям можуть зупинити виплату пенсій на картку: у Мінсоцполітики дали роз'яснення.