Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«На мій погляд, це неможливо відділити від політики, тому що, як ми вже говорили, згадували не раз, від фінансування буде залежати і тривалість цієї війни», - зазначає Богдан Боровець.

Зокрема, він говорить про ленд-ліз, про документи Конгресу, до яких він дійшов у процесі розслідування цієї справи і які багато на що пролили світло. За словами експерта, ініціатором ленд-лізу був сенатор Джон Корнін, який почав працювати над цим законом ще до війни.

Отже, констатує він, приклад ленд-лізу показує, що ініціатива республіканців була похоронена, і ніхто про це не згадує. На думку гостя програми, якщо контролювати Конгрес США будуть республіканці, то є велика ймовірність, що цей ленд-ліз все-таки запрацює. Водночас українців, констатує він, дезінформували щодо цієї справи, прив’язали чомусь усе до жовтня.

«Звичайно, передбачити все неможливо, але за прикладом цих подій, законів, ми бачимо, що це не втілилось у життя і цю тему зняли або повністю дезінформували. Ми бачимо, що це брехня, неправда. Як можна продовжити війну, коли адміністрація затримує допомогу?», - підкреслює Богдан Боровець.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Киричевський розповів, що путін восьмий місяць війни загрожує українцям простроченим ядерним ударом.

Також Знай.ua писав про те, що Буздуган розповів про чотири рівні ведення війни, на якому зараз росія.