Про це він розповів у своєму блозі.

«Тим часом невбита росія продовжує самій чинити політичне самогубство. Зокрема минулого тижня росія влаштувала військовий переворот у Буркіна-Фасо», - повідомляє Михайло Шейтельман.

Як він розповідає, бунтівники та бунтівний генерал вийшли під російськими прапорами, тобто ніби ніщо не видавало в них російських шпигунів, у результаті перевороту до влади там прийшла проросійська нова політична сила.

«Коли вони роблять переворот, то що далі роблять? Вони проводять референдум і приєднують, вводять до складу російської федерації, це ж така російська звичка. Тому я думаю, що незабаром ми побачимо об'єднання Буркіна-Фасо та російської федерації. Це буде єдина держава, ми ж знаємо, що росіяни та буркінафасольці – це єдиний народ, справді це історично просто один народ, у них спільне коріння, спільна культура», - іронізує Михайло Шейтельман.

Тому, продовжує міркувати політтехнолог, варто подарувати путіну нову назву його країні, оскільки вони приєднають до себе ще й Буркіна-Фасо. Зокрема, каже він, варто назватися російською Буркіна Федерацією-Фасо, що ніби ставитиме на рівних два народи і нікому не буде прикро.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Данилов востаннє відповів російським злочинцям про мирні переговори: «Думайте про лінію захисту в Гаазі».

Також Знай.ua писав, що Боровець розповів, як американці ставляться до допомоги США.