Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я вважаю, на першому місці стоїть інформаційна війна, яка проходить також у США. Адміністрація Байдена, наприклад, оголошує кожні 2 тижні допомогу Україні. Але американці не знають, що, наприклад, із першої допомоги 40 мільярдів, які виділили Україні, тільки, здається, 6,5 надали дійсно на зброю, на те, що Україні необхідно. А все інше було на боротьбу з ковідом, тощо», - розповідає Богдан Боровець.

Отже, констатує він, американці справді вважають, що це вже всі 40 мільярдів йдуть допомогу Україні у війні із росією, ще й кожні 2 тижні якісь 5, 10, 12 мільярдів. Тобто, пояснює гість програми, створюється враження, що адміністрація Байдена масово витрачає бюджетні кошти на допомогу Україні, через що вона в принципі починає сприйматися негативно.

До того ж, додає він, у Сполучених Штатах Америки зараз й так повно своїх проблем, які знищують фінансову незалежність американців. Зокрема, гість програми говорить, наприклад, про категорію ветеранів, багато з яких сьогодні безхатченки.

«На фоні цієї економічної кризи і інфляції ми чуємо про цю допомогу, яка насправді не вся йде Україні. І негативні настрої частини американців збільшуються, знову ж таки через те, що вони не знають правди, через якраз корупційну складову та неправдиве висвітлення подій у США», - підсумовує Богдан Боровець.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, який наказ сьогодні путін дав своїм військам.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен розповів, чого чекати від білорусі та лукашенка.