Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

На думку гостя програми, путіну нічого практично не варто відкрити ще один фронт з території білорусі, адже своїх солдатів вони не цінують, замість тисяч загиблих наберуть нових. Тому, розмірковує він, росія могла б таким чином розтягнути ЗСУ. До того ж, додає експерт, білорусь готується зараз до прийому великих обсягів цієї живої сили, там перевіряються залізничні вузли. Але, з іншого боку, зазначає він, і українська армія вже не та, що була 24 лютого, сьогодні вона може не просто протистояти та захищатися, а й успішно контратакувати

«Я думаю, що лукашенко, звісно, ​​не готовий свою армію приєднати, зрозуміло. Тому що той момент, коли лукашенко міг це зробити безкарно, вже минув, це саме початок. Зараз я ось уявляю, що у відповідь на агресію лукашенка в білорусь заходить полк Калиновського», - пояснює Борис Тизенгаузен.

Загалом, стверджує він, лукашенко розуміє, що за будь-якого результату для нього все одно ситуація патова. Зокрема, каже політтехнолог, росія у війні програє, а лукашенко довго при владі не протримається, бо у білорусів одразу розпочнуться протестні рухи.

«росія побита, знекровлена ​​і зі зруйнованою економікою відповзає з якимось призом у вигляді шматків областей, які ми все одно заберемо, – також для нього проблема. Тобто росіянам до нього не буде справи. Хто йому там гроші даватиме? Самим не вистачає. Тому ситуація для нього є критичною, можна навіть сказати. І він це розуміє, тому катається зараз колгоспами і із сумною посмішкою розповідає, як картопля чи щось ще народилися цього року», - констатує Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хлань розповів, чи зміняться дії ЗСУ після псевдореферендуму.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, коли ЗСУ повністю звільнять Харківську область.