Про це він розповів у програмі «Мемасік».

Як зазначає експерт, нещодавній ракетний терор, який росія влаштувала Україні, збігся із призначенням військового керівника, який управляє цією кампанією. На його думку, так він показує, на що здатен і за що його призначили, зокрема, звітується путіну, що вдарив по дитячому майданчику. Меншою мірою, каже політтехнолог, усе це пов’язано із Кримським мостом. Водночас він стверджує, що Україні слід брати на себе відповідальність за такі речі і, якщо Генштаб на щось таке натякає, то це добре.

«Ми ведемо сьогодні війну і кого прибирати на російській території за потрібне вважаємо, того повинні і прибирати. Вважаємо за потрібне сьогодні Кримській міст», - констатує Юрій Подорожній.

Як він пояснює, це унеможливлює швидке поповнення запасів російських військ і не живою силою, а військовою технікою.

«Кожну собаку ми приберемо в кремлі, ваших дітей, ваших батьків, ваших воїнів, ми всіх приберемо», - підкреслює Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Притула розповів, чи можуть російські ракети зруйнувати енергетичну систему України.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, чи може Україна відновити свій ядерний потенціал.

https://youtu.be/CB5OTjrSXxI