Про це він розповів на своєму каналі.

«Я вважаю в першу чергу наших партнерів стратегічної помилкою те, що вони до 2014 року не прийняли Україну до складу НАТО. Тоді б, можливо, у цій частині Європи було б безпечніше. Зараз ми подали заявку в пришвидшеному режимі, понад третина країн, які є членами цього Альянсу, уже підтримують. Є частина членів Альянсу, які кажуть, що вони підтримують те, щоб Україна стала членом НАТО, але водночас хочуть дискутувати про процедуру», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, це нормально, що для вступу в НАТО є певна процедура, адже цивілізація і міжнародні стандарти – це про процедури. Тобто, як наголосив Олександр Качура, нам треба буде пройти в будь-якому випадку ці процедури, перш ніж вступити до Альянсу. І НАТО наразі для України – це єдиний правильний шлях.

«Згідно з усіма опитуваннями, які ми бачимо вже, чітко на сьогоднішній день більшість українських громадян підтримують це (вступ до НАТО – Ред.). Це прагнення українського народу, яке зафіксовано в Конституції України», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Притула розповів, чи можуть російські ракети зруйнувати енергетичну систему України.

Також Знай.ua повідомляв, що Степан Гавриш пояснив, що насправді росії потрібно в Україні.