Про це він розповів у своєму блозі.

«Україна стала кандидатом у члени ЄС і цей почесний статус передбачає низку євроінтеграційних законопроєктів. Законопроєкт №4142 про громадське здоров’я вже став законом», - зазначив Анатолій Якименко.

За словами експерта, цей закон викликав ажіотаж навколо себе через те, що він дуже сильно втручається у права та свободи громадян.

«Фактично, цей закон є юридичним підґрунтям для примусової вакцинації. До цього закону двічі була прикута увага вже після прийняття», - підкреслив Анатолій Якименко.

Як зазначив публіцист, статус кандидату на вступ до ЄС вимагає запроваджувати в Україні європейські стандарти і один із цих стандартів – це обов’язкова вакцинація громадян проти COVID-19.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, громадський діяч Василь Лабайчук повідомив, чи допоможе росії мобілізація.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Притула розповів, чи можуть російські ракети зруйнувати енергетичну систему України.