Про це він розповів у програмі «Азбука війни».

«Пів року на розробку, паралельно випробування частково. Це все напрацьовано, тут не треба нічого вигадувати. Я студентом у дипломній роботі малював приблизно таку ракету. Як дипломна робота. Це не новина», - переконаний Олександр Кочетков.

А те, що виробляє, наприклад, SpaceX, зазначає він, новина, хоча розробки ракети, яка може сідати, у нас була десь у 1980-х роках на папері, лиш партія і радянський уряд цього не підтримали. Загалом же, стверджує експерт, десь за рік можна вийти на практичні зразки, які будуть справді діяти, будуть льотні випробування.

Що же стосується системи протиракетної оборони, каже він, то й тут розробка не потрібна, якщо враховувати те, що є вже зараз, загалом же це не більше року часу. Також експерт зазначає, що ми можемо разом із партнерами цілеспрямовано модернізувати те, що в них є, з урахуванням нашого бойового досвіду. Це буде модернізований NASAMS.

«Співпраця, спільне виробництво. Тільки наші зенітники знають, на якій відстані: 180 – малувато, а 220 – може якраз було б. Тільки вони знають, які там нюанси», - підкреслює Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Подорожній розповів, із чим можуть бути пов’язані нещодавні ракетні обстріли України.

Також Знай.ua писав про те, що Притула розповів, чи можуть російські ракети зруйнувати енергетичну систему України.