Про це він розповів на своєму каналі.

Святослав Вишинський розповів, що студентів та науковців не випускають за кордон на навчання та на наукові заходи, хоча згідно із законом їх все одно не можуть мобілізувати. Але водночас, як зазначив філософ, зараз вільно гастролюють зірки шоу-бізнесу.

«Ні, я не вважаю, що співаки та гумористи роблять неправильно, але я не розумію, чому студенти та науковці, які заплатили за навчання чи отримали грант на дослідження, не можуть виїхати до університетів», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами філософа, досі залишається незрозумілим, чому українських трудівників, які переводять мільярди доларів в Україну, не випускають за кордон, тоді як зірки шоу-бізнесу спокійно продовжують свою діяльність в інших країнах.

«Адже всі вони на свої концерти отримують спеціальні виїзні дозволи, коли десяткам тисяч простих студентів усним розпорядженням заборонили виїжджати на навчання», - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, що мобілізація ніяк не вплине на здатність військ рф не тільки наступати, але й тримати оборону.

Також Знай.ua повідомляв, що росіяни різко відчули потяг до навчання після оголошеної мобілізації: 240 чоловіків та 6 дівчат.