Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

«Безкоштовні продукти, продуктові набори роздадуть столичним пенсіонерам за спрощеною процедурою. Отримати такі набори зможуть внутрішньо переміщені особи пенсійного віку. Про все це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський», - повідомляє Катерина Котенкова.

Як вона розповідає, чиновник вказав, що на гуманітарний набір від штабу Києва можуть розраховувати пенсіонери, що досягли 65-річного віку, громадяни, які перебувають на обліку в територіальних центрах соціального обслуговування, і громадяни з обмеженими можливостями.

«Як повідомив пан Мондриївський, розуміючи, що це одні з найуразливіших верств населення, ухвалили таке управлінське рішення на рівні міста про максимальне спрощення процедури отримання допомоги. Також він запевнив, що продуктових наборів вистачить на всіх», - зазначає Катерина Котенкова.

Журналістка пояснює, що для отримання безкоштовного продуктового набору потрібно з’явитися до районного ЦНАПу чи управління соціального захисту населення міста та залишити там заявку. А для оформлення заявки, каже вона, необхідно мати паспорт, пенсійне посвідчення та ідентифікаційний код. За словами журналістки, сьогодні в Києві вже працюють 30 пунктів видачі безкоштовних продуктових наборів.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Полковніков розповів, із якими проблемами сьогодні зіткнулися волонтери.

Також Знай.ua писав про те, що за даними моніторингового ресурсу ціни рекордно піднялися.