Про це вона розповіла на каналі «Садок вишневий».

«П’ять кращих піаністів Радянського Союзу народилися або в Житомирі, або навчалися в Одесі. Перш за все, це ми дали культуру отій імперії і тому Радянському Союзу. Тобто всі наші голосові жінки в 27 років ставали народними артистками Радянського Союзу. А знаєте чому? Бо вони вигравали міжнародні конкурси», - повідомила Юлія Глушко.

За словами Юлії Глушко, усі найкращі музиканти Радянського Союзу отримали освіту в Україні, тобто їхнє становлення відбувалося в українському середовищі. Як наголосила музикантка, в історії були такі періоди, коли з Петербургу посилали людей в регіони шукати таланти серед простого населення.

«Так, там (в українських містах – Ред.) були конкурси, але чому ми це все не підігрівали. Нам треба було підігрівати всю Україну, туди її вести, показувати», - додала Юлія Глушко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський повідомив, чому українці намагаються жити майбутнім.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Олександр Новохатський повідомив, чи помітили росіяни зміну у свідомості українців[КО1] .