Про це він розповів у своєму блозі.

«Ось ми спостерігаємо, чим зайнятий путін: їздить якимись конференціями і несе якусь нісенітницю. Знову він виступав на якійсь енергетичній конференції у себе в росії», – розповідає Михайло Шейтельман.

Як він зазначає, після останнього масованого обстрілу України поведінка путіна змінилася, його риторика стала іншою: тепер він буквально просить купити у нього газ.

«Гілочка Північного потоку-2 вціліла, давайте ми хоч по ній газ пустимо. А давайте через Туреччину, давайте хоч якось газ продамо. Можна, можливо? Ну будь ласка. Ось так приблизно зараз пускає гази володимир путін на адресу Європи, пускає гази з проханням хоч щось у них купити і не кидати їх зовсім, бо він зрозумів, що запахло смаженим», - пояснює Михайло Шейтельман.

Загалом же, міркує політтехнолог, варто чекати нових бомбардувань, схожих на ті, що були 10 жовтня. Водночас він зазначає, що такі обстріли будуть рідко, не щодня, тому що росія вже не може забезпечувати такі бомбардування регулярно. Як пояснює експерт, для цього потрібно накопичувати ці ракети, звозити їх на аеродроми, а це логістичне завдання тепер складне, це вже не 24 лютого.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, аналіз видання CNN говорить про те, що війна в Україні наближається до нової фази та холодна зима вплине на неї.

Також Знай.ua писав, що Шейтельман повідомив, як треба перейменувати День захисників.