Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Дійсно, чоловіки й жінки по-різному реагують на надзвичайні ситуації і стрес. Це було дуже добре помітно в 2013-му році. Тоді я дуже ясно побачив, що чоловіки й жінки сприймали події по-різному. Потім пішло накопичення оцих стресових ситуацій. І коли вже Майдан відбувся, його спусковим гачком, тригером було побиття. Тоді і чоловіки, і жінки перейшли в стан дуже близький – внутрішнього горіння», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, під час Майдану у всіх людей емоції стресу й внутрішнього горіння накладалися на розуміння того, що безпеки немає і будь-які твої дії залежать тільки від тебе. Як наголосив Олександр Новохатський, люди виходили на Майдан, бо вони не мали сили тримати ці емоції у чотирьох стінах вдома.

«Їм треба було десь відчути, що вони не одні, це було полум’я. Реально, це було відчуття полум’я, і це полум’я тримало людей декотрих місяць, а декотрих досі не відпустило, а декотрі погасли за кілька днів», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів, коли в Україні зародилося волонтерство.

Також Знай.ua повідомляв, що у МВС закликали українців зі зброєю не намагатися збивати іранські дрони: призводить до непоправних наслідків.