Про це він розповів у своєму блозі.

«Ми бачимо агонію кремля, яка пов'язана з тим, що вони не знають, що робити. Вони (росіяни, - Ред.), намагаються залякати та бити по об'єктах критичної інфраструктури», - зазначив Тарас Загородній.

На думку експерта, росія в агонії намагається позбавити українців електрики, щоб хоч якось вплинути на бойовий настрій та дух нашого народу.

«Зараз якось нелогічно, поки тепло на вулиці, займатись такими речами, бо можна встигнути ще все відновити. Ну, будуть перебої електроенергії і, можливо, проблеми з теплом, але це не критично для країни, тому що ми вже в європейській енергетичній системі», - підкреслив Тарас Загородній.

Як зазначив експерт, нещодавні удари росії по критичній інфраструктурі України ні до чого суттєвого не приведуть, тому що наша країна будь-якої миті може отримати необхідну кількість електрики з європейської енергосистеми.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олег Майборода заявив, що Максим Микитась на хабарі чиновникам та депутатам витратив десятки тисяч доларів.

Також Знай.ua публікував слова Михайла Шейтельмана: Якби Росія не любила путіна зараз, то не було б жодної війни.