Про це він розповів у своєму блозі.

Як згадує експерт, він робив прогноз щодо закінчення війни з росією ще 13 травня, тобто на той момент війна тривала вже 2,5 місяці. За словами політтехнолога, сам він не хотів називати жодних термінів, але саме це питання звучало найчастіше. До того ж, додає він, усі очікували почути від нього про тиждень, місяць, але він відповів, що війна закінчиться за 9 місяців, саме за цей час можна народити перемогу.

«І вийшло, якщо брати із 13 травня, що 9 місяців – це 13 лютого. У нас сьогодні 17 жовтня, менше, ніж 4 місяці, вже залишилося. Тобто з 9 пройшло 5 із лишком. Ось зауважте, з тієї точки, коли 2 місяці йшла війна, здавалося, що 9 місяців - це нескінченно. А зараз, здається, у лютому – нормально, цілком рано закінчимо, чи не так?», - пояснює Михайло Шейтельман.

Принагідно політтехнолог ставить питання про дивовижну покірність росії, яка йде на поводі у путіна і, зокрема, на війну.

«Якби росія не любила путіна зараз, то не було б жодної війни. Якби не мав більшості, то яка війна? Він би вже не був, скоріш за все, президентом», - переконаний Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чи будуть ще такі масовані обстріли України.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович припустив, як можна зробити українську ППО ефективнішою.