Про це вона розповіла на каналі «Садок вишневий».

«Він, справді, сьогодні у предметі людина небезпечна тим, що вона не дурна, небезпечна тим, що вона отримала гідну підготовку і тим, що вона обіймає дуже цікаву посаду. Він начальник адміністрації президента росії, звуть його Антон Вайно», - повідомила Марія Кучеренко.

За словами експерта, ті, хто з Антоном Вайно працювали, відгукуються про нього як про людину дуже коректну, але при цьому дуже жорстку. Марія Кучеренко підкреслила, що він не кричить на підлеглих і не домагається свого суто «російськими методами», але він вимагає від інших методичності та акуратності.

«Він насправді ще й дуже вірний тому, кого вибрав у начальники. У начальники він собі вибрав путіна, він переходив за ним в уряд, він перейшов за ним потім в адміністрацію президента. Тобто він скрізь слідує за путіним», - заявила Марія Кучеренко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, путін повністю повторює безсилля Гітлера наприкінці Другої світової – польський депутат про атаку Києва.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, яке Україна готує покарання для путіна.