Про це він розповів на своєму каналі.

«Це (націоналізація російських активів – Ред.) було на часі ще в 2014 році, коли ця держава, яка себе називає російською федерацією, захопила й анексувала Крим, коли вони прийшли на Донбас. Це тоді треба було робити», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, ввести воєнний стан в Україні треба було ще в 2014 році, тоді ж треба було порушити питання щодо націоналізації активів росії. Олександр Качура наголосив, що Україна – досить розвинена держава в правовому полі, яка дотримується норм міжнародного права, тому дотримується всіх необхідних процедур. Росія ж ігнорує міжнародне право й вдається до свавілля своїми псевдоуказами.

«Ми ж такого не робимо, процедура йде, ми повинні виконати указ Президента, це буде понад 900 об’єктів. Вони спочатку після того, коли ми ухвалимо рішення, будуть передані в Агентство по управлінню активами або у Фонд держмайна», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, яке Україна готує покарання для путіна.