Про це він розповів на каналі Вадима Карасьова у програмі «FIVE».

«Близько 80% українців сьогодні вважають, що перемога – це повне звільнення наших територій від окупантів. Ця дискусія активізувалася у День незалежності України, коли президент Володимир Зеленський звернувся до українців та заявив, що зараз ми можемо розглядати для себе лише перемогу», - зазначив Тігран Мартіросян.

За словами журналіста, ця статистика показує справжні настрої в українському суспільстві, яке пережило жахи війни: наші люди не хочуть жодних переговорів із росією, а хочуть абсолютної беззастережної перемоги, тим більше на тлі успіхів ЗСУ у контрнаступі.

«Раніше Володимир Зеленський декларував, що він готовий до переговорів, але коли сталося так зване «приєднання» територій, це стало неможливим», - наголосив Тігран Мартіросян.

Як зазначив журналіст, щоб розпочати формулювати відповідь на питання, що таке перемога для України, потрібно проаналізувати з прагматичної точки зору всю ситуацію на фронті.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Марія Бурмака розповіла, як бореться із панічними атаками під час «прильотів».

Також Знай.ua повідомляв, що народний депутат Олександр Качура повідомив, коли потрібно було порушити питання про націоналізацію активів рф.