Про це він розповів на своєму каналі.

«В Ірпені на макулатуру здали більше тонни книг радянської доби. У тому числі й рідкісні наукові видання. Наукові книги та енциклопедії, звичайно, утилізували», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами філософа, серед знищених книг були англійсько-російські словники, книги із зоології, анатомії і навіть англійська література. Святослав Вишинський наголосив, що підтримувати українське книговидання треба, наприклад, за рахунок зниження податків. Заборона іноземної літератури не зробить людей розумнішими та інтелектуальнішими.

«Адже насамперед ми втратимо доступ до десятків тисяч найменувань західної перекладної літератури. Перекласти її на українську фізично неможливо, навіть якщо майбутні 100 років кожен українець підроблятиме перекладачем, а держава оплачуватиме кожне видання», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський повідомив, чому українці намагаються жити майбутнім.

Також Знай.ua повідомляв про ворогів церкви та народу: філософ Святослав Вишинський повідомив, чому в Україні закріпився тризуб, а не двозубець.