Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Щодо українського питання, ми підтримуємо цілковито збереження територіальної цілісності та суверенітету України, тому що ми за справедливість», - заявляє Аурагх Рамдан про позицію ісламського світу загалом.

За словами гостя програми, це їхня концепція, їхній генетичний, культурний код, який вони виношували, несуть і нестимуть у собі, оскільки вже постраждали від того, що з ними відбувалося. Тому, стверджує він, Україна у війні проти росії має справедливого і чесного союзника.

У той же час, зазначає експерт, незважаючи на консолідовану позицію ісламського світу, Іран ухвалив своє рішення, яке інші країни засуджують. Проте Саудівська Аравія вже виділила допомогу Україні і це не кредит і не грант.

«Була дуже важлива інформація про те, що саме принц Мухаммед від імені саудівського народу та ісламського світу загалом виділив гуманітарну допомогу у розмірі 400 мільйонів доларів для України», – повідомляє Аурагх Рамдан.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Піскун розповів, що росія більше не зможе ховати війну під формулюванням «спецоперація».

Також Знай.ua писав про те, що Жданов назвав можливі терміни визволення Херсона від росіян.