Про це він розповів на своєму каналі.

«Це (ленд-ліз – Ред.) означає, що скорочується ця так звана дорога американської бюрократії. Байден зможе фактично одноосібно ухвалювати рішення про виділення тієї чи іншої якоїсь зброї для України. Це пришвидшить процес отримання (зброї – Ред.), а значить пришвидшить і звільнення наших українських територій. І я вважаю, що це позитивно, це означає, що в нас зброї стане більше», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, у 1942 році Радянський Союз теж отримав за ленд-лізом зброю. І зараз в росії розконсервовують ту техніку, яку вони отримали тоді. Україна же, як наголосив Олександр Качура, зараз отримує сучасне озброєння, і ми зараз бачимо, як ленд-ліз 1942 року змагається з ленд-лізом 2022 року.

«Мені здається, тут очевидна технічна перевага зрозуміло за ким», - додав Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, російським окупантам вже нема чим воювати: звозять техніку та снаряди 50-х років.

Також Знай.ua повідомляв, що Роман Світан розповів, як Україні вдалося перекваліфікувати своїх льотчиків.