Про це він розповів на своєму каналі.

«Що чекає на нас на фронті? Я не маю тут передбачень, але є такі побоювання, що росіяни приготували якусь гидоту. Мені здається, вони вкотре зібралися не підривати Каховську дамбу, а загрожувати вибухом Каховської дамби. Подивіться, наскільки це схоже на них, росіян», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, вже росіяни загрожували світові тим, що підірвуть Запорізьку атомну електростанцію, але потім передумали. Тепер росіяни кажуть, що підірвуть Каховську греблю. Але насправді, як зазначив Михайло Шейтельман, росіяни лише погрожуватимуть, що підірвуть Каховську ГЕС, але під тиском Заходу та України знову «передумають».

«Тому я дуже сумніваюся, що вони реально щось там підірвуть. Знову тягнутимуть свою волинку із погрозами, поки наші Збройні сили України звільнятимуть Херсонську область», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура повідомив, завдяки чому Україна здобула технічну перевагу у війні.

Також Знай.ua повідомляв, що російським окупантам вже нема чим воювати: звозять техніку та снаряди 50-х років.