Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«В принципі, у 2019 році сформувалися передумови для того, щоб наддовгий економічний цикл, який тривав з 2009 року, тобто майже 10 років, був зруйнований. І у 2020 році мав сформуватися новий економічний цикл зростання теж приблизно на 7, 8 або навіть 10 років», - повідомив Олексій Кущ.

За словами фінансового аналітика, перехід між старим економічним циклом та новим мав відбуватися через короткострокове уповільнення темпів зростання світової економіки. Але, як наголосив Олексій Кущ, цю концепцію розмитого контуру зруйнувала пандемія.

«Довелося екстрено зупиняти на цілий квартал економіку країн, величезні сегменти економіки випали з економічного процесу, і світова економіка впала в класичну глибоку кризу», - зазначив Олексій Кущ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, UNESCO допоможе Україні визначити розмір репарацій від країни-агресорки за нищення історико-культурної спадщини.

Також Знай.ua повідомляв, що українці можуть самостійно збільшити пенсійні виплати на 54% – у Пенсійному фонді розповіли подробиці.