Про це він розповів на своєму каналі.

«На мою думку, зараз в Україні кожна людина може бути дуже корисною, особливо розумна, чесна і проста. Ось реально, бо сьогодні ми тут влада, сьогодні в Україні влада – це народ України. Ті, хто мешкає в Україні, напевно, це й самі бачать», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, сьогодні, як ніколи, влада належить народу України. Михайло Шейтельман наголосив, що це було й раніше, але зараз виявилося з особливою силою. Все зараз визначає воля та бажання українського народу, і жоден політик не може щось зробити проти волі народу.

«Сьогодні було дослідження, яке показало, що 86% українців категорично проти будь-яких переговорів з російською федерацією і вимагають продовжувати війну до перемоги. І лише 10% готові до переговорів. Пам'ятайте, путін створили 86% штучних. А в Україні 86%, які ніхто не створював», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів, як українці передають свій душевний стан: «Серцю не накажеш».

Також Знай.ua повідомляв, що українці більше не вірять у погрози путіна про ядерну зброю і бажають боротися до перемоги: результати соцопитування.