Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Треба виходити з іншої концепції, з іншого влаштування країни, коли енергогенерація починає бути розподіленою», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, прикладів використання розподіленої електрогенерації безліч, зокрема за цією концепцією поступово починає жити Німеччина. Олександр Новохатський зазначив, що з 2024 року в Німеччині жодна будівля не може бути здана в експлуатацію, якщо вона не має власного або вітрогенератора, або генератора на сонячних панелях, або іншого альтернативного джерела живлення, яке бере на себе «скачки» електроенергії й унеможливлює її несподіване відключення.

«Будь-який фізик чи будь-який інженер знає, що стійкість системи набагато більша, коли не 1, 2 чи 5 станцій виробляють електроенергію, а коли їх тисячі», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше Знай.ua писав, як недорого утеплити будинок перед зимою: українець вигадав дієвий спосіб з екологічного матеріалу.

Також Знай.ua повідомляв про зиму та дороги: як підготувати свій автомобіль до майбутніх холодів.