Про це він розповів на своєму каналі.

«От що буде, якщо вибухне Каховська дамба, взагалі кому гірше буде? Прогнози такі, що якщо буде зруйнована дамба, затопить лівобережну частину Херсона, росіяни будуть змушені відійти ледь не до Криму. І Крим залишиться без води, причому виправити цю ситуацію буде вкрай складно», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, росіяни не отримають сильної вигоди від підриву Каховської дамби. Борис Тизенгаузен підкреслив, що знищення ГЕС навіть не сильно сповільнить наступ ЗСУ, і, за різними оцінками, це може затримати українську армію лише на два тижні.

«Тому повний підрив дамби – це історія, яка негативно більшою мірою впливатиме на відступ російських військ», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Кирило Сазонов розповів, як ЗСУ можуть взяти Херсон.

Також Знай.ua повідомляв, що ЗСУ можуть вийти на кордони 23 лютого за 2 місяці, а до літа зайти до Криму: «Кремль це розуміє».