Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Як на мене, суть діяльності банку – це провести експертизу інвестиційної та інноваційної діяльності й встановити, наскільки цей кредит є безпечним, який банк видає. Банк проводить експертизу перед тим, як дати кредит, наскільки інвестор відповідає тому, що він заявляє про себе, і наскільки ця вся діяльність є насправді прибутковою та інноваційною», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, навіть коли людина хоче взяти споживчий кредит на не дуже дорогі побутові речі, банк все одно перевіряє платоспроможність клієнта, наскільки його діяльність стабільна. Як наголосив Анатолій Якименко, ключові кредитні лінії, які й призводять до серйозних фінансових потрясінь, - це і є так звані інвестиційні кредити.

«Коли інвестуються гроші у якісь серйозні виробництва, проекти міжнародні, вони здатні серйозно похитнути взагалі фінансові системи», - додав Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, понад 7,4 млн гривень шкоди довкіллю розрахували фахівці Держекоінспекції минуло тижня.

Також Знай.ua повідомляв, що українським військовим передбачена компенсація: як це працюватиме та хто може отримати.