Про це він розповів на своєму каналі.

«За моєю інформацією, так званий білоруський спецназ не принесе перемоги ні росії, ні Білорусі. Тобто, якщо вони підуть, вони втратять всі свої найбільш боєздатні підрозділи, вони не мають ніякого досвіду військового», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, Білорусь уже вступила у війну, вона теж ворог українського народу. Лукашенко дає росії свою інфраструктуру, вони пустили через свою території танки рф на Київ і на інші регіони, з їхньої території випускають дрони й ракети по українських містах. Олександр Качура наголосив, що Білорусь уже перейшла межу й абсолютно винна в тому, що відбувається.

«Вони воюють уже з Україною. Я думаю, що Лукашенко дуже добре розуміє, що, якщо будуть задіяні збройні формування Білорусі щодо України, це завершиться знищенням його режиму», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Владислав Селезньов розповів, як ЗСУ зруйнували плани путіна.

Також Знай.ua повідомляв про наступ з Білорусі: коли зʼявиться реальна загроза.