Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Як пояснює гість програми, путін намагається довести до кінця ту саму ганебну справу, яку він почав після оголошення анексії 4 українських областей – Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської. Тим не менш, констатує він, для того, аби не лише на словах присвоїти ці території, а й дійсно закріпитися на них, російські війська повинні закінчити окупацію, щонайменше вийти на адмінкордони цих областей.

«Цьому усіляко заважають українські сили оборони, які не лише тримають оборону на визначених ділянках російсько-українського фронту, але й на деяких із них проводять активні контрнаступальні заходи. І нині вже путін не може заявити, що вся територія Луганської області знаходиться під контролем його армії», - констатує Владислав Селезньов.

Тому, каже він, тривають важкі, запеклі бої, але Збройні сили України потроху вичавлюють ворога з території нашої землі. На думку військового, зовсім не важливо, що путін може там вважати і називати Луганщину територією російської федерації.

«Все це маячня і зрозуміло, що будь-які подальші геополітичні зрушення напряму залежать від ситуації на полі боя. Саме тому зараз і відбуваються важкі бої на Бахмутському напрямку», - підсумовує Владислав Селезньов.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Грабський пояснив, до яких наслідків призведе підрив Каховської ГЕС.

Також Знай.ua писав про те, що Закревський повідомив, якою має бути мета енергетичної стратегії у державі.