Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Я вважаю, що різниця між тими, хто продукує ці сенси, і тими, хто їх споживає, полягає лише в тому, що ми споживаємо ці сенси емоційно, спираючись на морально-етичні якісь засади. Ми там кажемо, що це добре, а це погано, тобто ми виходимо зі своїх якихось моральних поривів, тому що ми вважаємо, що мораль відрізняє нас від тварин», - повідомив Володимир Гарковенко.

За словами наукового консультанта, люди, які продукують сенси, що стосуються екологічних питань, більше спираються на якісь раціональні розрахунки, хоча й у межах якоїсь філософської концепції. Як наголосив Володимир Гарковенко, зараз усі екоактивісти керуються саме емоціями, а не раціональними засадами.

«Ну ми ж бачимо, що промови Ґрети Тунберг, що обливання картин екоактивістам, - це суто емоційні акції. Вони апелюють до обурення людей, але вони не оперують якимись прозорими розрахунками», - заявив Володимир Гарковенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Держекоінспекція розрахувала мільярдні збитки довкіллю на деокупованих територіях Харківщини.

Також Знай.ua повідомляв, що науковець Володимир Гарковенко пояснив, чому люди неправильно розуміють екологічні питання.